fbpx
trarendeitrues

Gerçekleşen Bir Rüya

Sniper’ın Amerika Yolculuğu ve Koronavirüse Karşı Savaşı

Amerika menşeeli Ar-Dez Sniper’ın Amerika’da nasıl yükseldiğini ve pandemi döneminde COVID-19’a karşı verdiği savaşı bir de şirketin sahibinden dinleyelim…
 
Yaşadığımız bu zorlu dönemin ilk günlerinde, dünya çapında bildirilen 100.000'den fazla COVID-19 vakası, binlerce ölüm ve Dünya Sağlık Örgütü’nün pandemi ilan etmesiyle, bazı insanlar büyük bir panik yaşadı.
 
Oysa Amerika menşeli ve ülkemizde Ar-Dez Sniper markası ile satılan Sniper ürününün merkezi, dünya genelinden gelen siparişleri yetiştirmeye çalışmak ile meşguldü.
 
Çünkü Ar-Dez Sniper, COVID-19 ailesi üzerinde etkili ve virüsü yok edebilen ender dezenfektanların başında geliyor. EPA tarafından COVID-19 üzerinde etkili dezenfektanlar listesinde (N-list) yer alması da bunun en büyük kanıtlarından biri. Ar-Dez Sniper’ı diğerlerinden farklı kılan en önemli özelliği ise virüs, bakteri, küf, maya ve sporları yok ederken insana, hayvana ve doğaya herhangi bir zarar vermiyor oluşu.
 
Şirketin sahibi Campbell ürünü ve pandemi dönemindeki çalışmalarını şu sözlerle ifade ediyor, “Biz virüsleri öldürmek için zehir kullanmıyoruz. Sniper, virüse moleküler düzeyde bağlanarak hücre duvarına nüfuz ediyor ve virüsü ortadan kaldırıyor.
 
Geçen yıl Çin'de COVID-19’un patlak vermesinden bu yana, dezenfektan siparişlerimizde büyük bir artış var. Çin’deki distribütörümüz önce Çin hükümeti için 11 galon sipariş etti. Ancak uçuşların iptal edilmesiyle siparişleri gemi yolu ile göndermek zorunda kaldık. Wuhan karantina altına alındıktan sonra Çin’deki distribütörümüz hükümet yetkileri ile görüştü. Pandemi öncesinde zaten Çin pazarına yoğun satış yapan bir şirketti. Virüsün yayılmasıyla birlikte tıbbi personele 30 küçük şişe satışı gerçekleştirdi. Bu sayede Sniper, Wuhan’daki hastanelerde, okullarda, hükümet binalarında ve diğer önemli noktalarda kullanılıyor.
 
Sniper, Amerika’da dahil olmak üzere dünya genelindeki distribütörleri ile farklı markalar altında satılıyor. Örneğin, Çin’deki marka adı EZ-Clear iken, Türkiye’deki tek yetkili distribütör olarak AR-DEZ SNIPER markası ile satılmakta. Aynı Çin’de olduğu gibi, Türkiye’de de Ar-Dez Sniper, çocuk ve yaşlı bakım evlerinin yanı sıra, hastanelerde, okullarda ve diğer tüm kullanım alanlarında içinde bulunduğumuz zorlu pandemi dönemindeki en büyük koruyucu gücümüz oldu.”
 
Campbell, dezenfektanın aynı zamanda gram negatif ve gram pozitif bakterilere karşı da etkili olduğunu söylüyor ve şöyle devam ediyor; “COVID-19 gibi yeni bir virüs dünyayı kasıp kavurduğunda EPA’nın bunu sertifikalı laboratuvarlarda test etmesi en az dokuz ay sürüyor. Tıpkı Ebola gibi… Ebola'yı da laboratuvarlara göndermelerinin hiçbir yolu yok. Diğer yandan virüsü yok etmek için kullanılan ürünlerin çoğu zehirli. Yani, canlı organizmaları yok etmek için zehir kullanıyorlar. İşte bu yüzden solunması, cilde temas etmesi ve herhangi bir şekilde yutulması büyük bir tehlike teşkil ediyor. Bizim farkımız ise, virüsü mekanik bir hareketle yok ediyor oluşumuz.”

 





© 2020 AR-DEZ SNIPER | Web TasarımE2