fbpx
trarendeitrues

Dezenfekte ederken ekipmanlarınıza zarar vermeyin!

Ar-Dez Sniper yüzeyleri aşındırmaz

Covid-19 pandemi süreci nedeniyle hepimiz yaşam alanlarımızı dezenfekte etmek ve güvende kalmak için çabalıyoruz. Sadece yaşam alanları değil, aynı zamanda sık temas ettiğimiz klavyeler, elektronik aletler, arabalar gibi noktalara da dikkat etmemiz gerekiyor. Yakın zamanda bir mağazada ödeme yaparken tuş takımını kullandığımda, hem yapışkan hem de aşınmış olduğunu fark ettim. Mağaza görevlisine sorduğumda, söz konusu dokunmatik yüzeyi dezenfekte etmek için her gün çamaşır suyu kullandıklarını söyledi. Aşındırıcı olan çamaşır suyunun dokunmatik yüzeyin üzerindeki plastiği adeta yuttuğunu ve parçalandığını belirttim. Ne yazık ki, kullandıkları çamaşır suyu onlara da zarar veriyordu.

Oysa Ar-Dez Sniper’ın en önemli özelliklerinden biri aşındırıcı olmamasıdır. Elektronik ekipmanınıza, bilgisayarınıza veya telefonunuza püskürttüğünüz dezenfektanın kesinlikle aşındırıcı olmaması gerekir. Ar-Dez Sniper pek çok özelliğine ek olarak, sert ve gözenekli yüzeyler için güvenlidir. Dokunmatik ekranınıza, klavyenize veya kullandığınız diğer cihazlara veya ekipmanlara zarar vermez.
 
1 litrelik Ar-Dez Sniper şişelerini evinizde, aracınızda güvenle kullanabilir, 150 ml’lik Ar-Dez Sniper’ı rahatlıkla çantanızda, aracınızda taşıyarak dışarıdayken de güvende kalabilirsiniz.




© 2020 AR-DEZ SNIPER | Web TasarımE2