fbpx
trarendeitrues

Cep Telefonlarınızdaki Tehlike

Hepimiz, özellikle de Korona salgını ile birlikte ellerimizi düzenli olarak yıkıyoruz. Çünkü dünyanın geri kalanıyla sürekli temas halindeyiz. Gün içinde nerelere dokunduğunuzu bir düşünün? Alışveriş sepeti kolları, kapı kolları, paralar, klozet kapakları veya en basit haliyle başkalarının elleri… Liste uzayıp gidiyor.

Korunmak için ellerimizi yıkıyoruz. Peki ya elimizden düşürmediğimiz elektronik cihazlarımız?

Bu korumayı sürdürmek için telefonunuzu ve tabletlerinizi temizlemek ve dezenfekte etmek de iyi bir fikir olabilir. Özellikle cep telefonları grip mevsimlerinde ya da salgın dönemlerinde daha büyük riskler taşır.

Ar-Dez Sniper, aşındırıcı olmadığı ve dokunmatik ekranlara zarar vermeyeceği için cihazlarınızı temizlemek için mükemmel bir üründür. Telefonunuzu veya tabletinizi temizlemek ve dezenfekte etmek için Ar-Dez Sniper’ı nasıl kullanabileceğinizi gelin birlikte inceleyelim.

İhtiyacınız Olanlar:

⦁ Bir ya da iki, cihaz ekranını çizmeyecek ve tüy bırakmayacak yumuşak bez. Dilerseniz mikrofiber bezler de kullanabilirsiniz.
⦁ Pamuklu kulak çubukları
⦁ Ar-Dez Sniper dezenfektan

Yapmanız Gereken:

İlk olarak, koruyucu bir kapağınız varsa cihazdan çıkarın.
Ne olursa olsun Ar-Dez Sniper dezenfektanı telefonunuza doğrudan püskürtmeyin. Ancak gerekirse koruyucu kılıfı da daha sonra aynı şekilde dezenfekte edebilirsiniz. Cihazınıza doğrudan püskürtmek yerine, bezlerden birine, bezi nemli bir hale getirene dek püskürtün.

Daha sonra nemli bezi alın ve parmaklarınıza hafifçe sarın, ıslak kısım tam olarak parmaklarınızın ucunda olsun. Ardından, parmak ucunuzla cihazınızın ekranını hafifçe ovalayın. Nemli bezle en az 1 dakika sildiğiniz takdirde, telefon, tablet ya da elektronik cihaz ekranlarınızı etkili bir biçimde dezenfekte etmiş olursunuz. Gerekirse arka ve yan kısımları temizleyin. Bu dezenfekte işlemini haftada bir tekrarlamanız önemlidir.





© 2020 AR-DEZ SNIPER | Web TasarımE2